JUST NU: 


…har pjäsen ”Hur gick det sen?” haft premiär på Teater Sagohuset i Lund. Den har spelats under hösten för en publik från 4 år och uppåt. Den är baserad på Tove Janssons underbara bok och jag använder mig av dansare som via kropparnas landskap skapar Mumins omgivningar. Ett väldigt roligt arbete! Här är en recension om du vill läsa:

https://www.skd.se/2021-09-07/en-magisk-stund-i-tove-janssons-varld

Föreställningen återkommer till våren.


...erbjuder jag kursen Tillit via Kroppens Intelligens. Den ger förståelse för hur känsligt och vackert det inre spacet är och hur man kan använda sig av det när man arbetar med människor. Kontakta mig för mer info.


…fick jag en väldigt fin rekommendation från en tidigare klient, hon slutade med orden:
”För dig som tvivlar, känner oro, ångest eller bara ett inre sökande efter något bättre rekommenderar jag starkt Lotta”.


… är Skype-sessioner uppskattade! De fungerar fint. Hör av dig om du vill pröva detta enkla och givande sätt att beröras av ögonblicket! Via Skype kan man även utforska Inquiry-teknik på ett enkelt sätt, jag inkluderar det ofta i mina sessioner.


Vill du veta mer om vad Inquiry är? Besök sidan https://februari16.wixsite.com/theartofinquiry

där hittar du massor av info!


… kan du följa min blogg. Bloggen hittar du på adressen https://scenzen.wordpress.com. Den heter Poonams Place; Inspiration och betraktelser på den inre resan. På bloggen kan man läsa om olika tekniker för inre växande och expansion, om insikter på vägen och en del personliga erfarenheter.


Jag är så glad över att ha så många nöjda klienter!