PRIVAT

Jag ger olika former av sessioner; samtal, beröring, andning, kroppspsykoterapi, parterapi, alltid med kroppen som utgångspunkt. Jag hjälper dig förstå vad din fysiska kropp vill kommunicera. När man lyssnar uppmärksamt till kroppens budskap sker transformation av sig själv.

Kroppar ljuger inte. Kroppens reaktioner talar om hur vi mår själsligt. Omedvetet vet du redan själv vad saken gäller. Det går att lyfta upp till ett medvetet plan; då behöver det omedvetna inte styra dig längre. Först då är du fri att välja!

Jag kan även ge dig tips om olika meditationsformer och ge dig själslig vägledning. Utan medvetenhet är terapi ändlös! Det meditativa perspektivet är viktigt för att ge klarhet.

Med vilja och nyfikenhet att titta på ditt liv, dina val och dina identifieringar får du ökad medvetenhet. Därmed får du redskap att växa och förändra din tillvaro. Du kan leva med större glädje och närvaro.

Du är välkommen på sessioner med mig om du verkligen vill ha förändring och fördjupad medvetenhet. Det enda kriteriet är att du själv känner att du vill och att du förstår att ansvaret ligger hos dig själv.

Klicka vidare så kan du läsa mer om de behandlingar jag erbjuder!