AKTUELLT

Read my thesis ”To the Heart of the Matter”

A Holistic Approach to Communication Beyond Words (June, 2014)

Click here (.pdf)


Vad är på gång?

UNDER HÖSTEN 2017 FINNS JAG INTE TILLGÄNGLIG FÖR SESSIONER.

JAG ÅTERKOMMER I BÖRJAN AV DECEMBER, EFTER LÅNGT RETREAT I TYSTNAD OCH AVSKILDHET I INDISKA HIMALAYA.  

VÄLKOMMEN ÅTER! 

Jag har ny adress; alldeles invid Triangeln bor jag och här ger jag sessioner samt håller meditationer. Mitt efternamn är dessutom numera bara Lagerström (utan tillägget Dyrssen som tidigare).

 

Just nu så…

… är Skype-sessioner uppskattade! Hör av dig om du är intresserad av detta enkla och givande sätt att beröras av ögonblicket! Där kan man även utforska Inquiry-teknik på ett enkelt sätt.

… kan du följa min blogg. Bloggen hittar du på adressen https://scenzen.wordpress.com. Den heter Poonams Place; Inspiration och betraktelser på den inre resan.  På bloggen kan man läsa om olika tekniker för inre växande och expansion, om insikter på vägen och en del personliga betraktelser.

Vill du läsa min avhandling  ”To the Heart of the Matter – a Holistic approach to communication beyond words” ? Du hittar den här på hemsidan. Den åskådliggör olika metoder för att förstå vad vi egentligen kommunicerar. Den berör olika aspekter av inre arbete och belyser bla. vad som händer när scenkonstnärer vågar titta på sin ego-struktur och hur ett holistiskt förhållningssätt förändrar själva fundamentet för kommunikation – både i relationer och på scenen!  Avhandlingen har givit mig titeln ”EU-certifierad Holistic Counselor”och du kan läsa den om du klickar högst upp på sidan

… några fina utlåtanden från olika personer som haft session eller kurs med mig. Läs här vad Eva skrev: ”Det var en jättefin, djup, tydlig och helande session. Kände mig helt trygg och att du var enormt fin på att leda mig genom processen, med helt de rätta ”frågorna”. Jag tycker det känns varmt, generöst,  professionellt att vara under din ledning. Jag tyckte våran session var helt fantastisk. Där var du fenomenal! Tack.”

Carin skriver: ”Jag gillar att arbeta med dig och vet att du är gediget kunnig och superduktig. Jag tyckte om hela kursupplägget och sättet du genomförde det på. Teori, praktik, tillsammans med din otroliga erfarenhet. Jag rekommenderar den väldigt gärna.”

Efter en kurs i Inquiry-teknik  skrev en av deltagarna följande:  Att få dela sig själv med andra och på så sätt få syn på sig själv, genom sig själv och genom andra. Inquiry formen är topp. En fin och bra och djup och varm upplevelse. Tryggt att komma tillbaka till och ha som ett band att samla livet kring.”