AKTUELLT

Read my thesis ”To the Heart of the Matter”

A Holistic Approach to Communication Beyond Words (June, 2014)

Click here (.pdf)


Vad är på gång? 

Just nu så…

…fick jag en väldigt fin rekommendation från en tidigare klient, hon slutade med orden:
”För dig som tvivlar, känner oro, ångest eller bara ett inre sökande efter något bättre rekommenderar jag starkt Lotta”
Läs hela Ellens utlåtande längre ner på sidan.

… är Skype-sessioner uppskattade! De fungerar fint i dessa Corona-tider. Hör av dig om du vill pröva detta enkla och givande sätt att beröras av ögonblicket! Via Skype kan man även utforska Inquiry-teknik på ett enkelt sätt, jag inkluderar det ofta i mina sessioner.
Vill du veta mer om vad Inquiry är? Besök sidan www.theartofinquiry.se, där hittar du massor av info!

… kan du följa min blogg. Bloggen hittar du på adressen https://scenzen.wordpress.com. Den heter Poonams Place; Inspiration och betraktelser på den inre resan. På bloggen kan man läsa om olika tekniker för inre växande och expansion, om insikter på vägen och en del personliga erfarenheter.


Jag är så glad över att ha så många nöjda klienter!
Läs t.ex. vad Ellen skriver:
”Lotta hjälpte mig att våga stanna och känna på känslorna, inse att de inte var farliga och därmed kunna släppa dem. Tidigare har jag omedvetet trängt undan det som gör ont och därmed hållit kvar alla spänningar i kroppen. Efter varje gång jag lämnade Lotta kände jag att jag var mer närvarande i livet, färger var med levande och jag kunde möta upplevelser i livet på ett annat sätt. För dig som tvivlar, känner oro, ångest eller bara ett inre sökande efter något bättre rekommenderar jag starkt Lotta”

Eva skrev:
”Det var en fantastisk, djup, tydlig och helande session. Kände mig helt trygg och att du var enormt fin på att leda mig genom processen, med helt de rätta ”frågorna”. Jag tycker det känns varmt, generöst,  professionellt att vara under din ledning. Du är fenomenal! Tack.”

Tania skriver såhär: 
”Att ha arbetat med Lotta har varit en av mina starkaste konstnärliga livsupplevelser. Jag kunde våga se in i mig själv som konstnär och människa. Upptäcka min styrka genom att se mina svagheter. Bli en ärligare musiker; jag kunde helt enkelt hitta min egen röst. Varmt tack!” 

Carin skriver:
”Jag gillar att arbeta med dig och vet att du är gediget kunnig och superduktig. Jag tyckte om hela kursupplägget och sättet du genomförde det på. Teori, praktik, tillsammans med din otroliga erfarenhet. Jag rekommenderar den väldigt gärna.”

Efter en kurs i Inquiry-teknik  skrev en av deltagarna följande:

Att få dela sig själv med andra och på så sätt få syn på sig själv, genom sig själv och genom andra. Inquiry formen är topp. En fin och bra och djup och varm upplevelse. Tryggt att komma tillbaka till och ha som ett band att samla livet kring.”

Vill du boka session eller kurs? Hör av dig via kontaktformuläret, eller ring 0707-185048