AKTUELLT

Read my thesis ”To the Heart of the Matter”

A Holistic Approach to Communication Beyond Words (June, 2014)

Click here (.pdf)


Vad är på gång? 

Du hittar mig alldeles invid Triangeln där ger jag sessioner samt håller meditationer. Mitt efternamn är dessutom numera bara Lagerström (utan tillägget Dyrssen som tidigare).

Just nu så…

…har jag blivit djupt berörd över de ”testpiloter” som hjälpt mig utforska den meditationsteknik jag fick med mig ur mitt långa retreat som en sk. ”download”. Meditationen heter GLOW och du kan läsa mer om den här:

https://februari16.wixsite.com/glow

Jag ser verkligen fram emot att få dela med mig av denna underbara, enkla, djupgående meditation! Den sker one-on-one och är således ingen gruppmeditation. Är du intresserad så hör av dig!

… är Skype-sessioner uppskattade! Hör av dig om du är intresserad av detta enkla och givande sätt att beröras av ögonblicket! Där kan man även utforska Inquiry-teknik på ett enkelt sätt.

… kan du följa min blogg. Bloggen hittar du på adressen https://scenzen.wordpress.com. Den heter Poonams Place; Inspiration och betraktelser på den inre resan.  På bloggen kan man läsa om olika tekniker för inre växande och expansion, om insikter på vägen och en del personliga erfarenheter. 

… några fina utlåtanden från olika personer som haft session eller kurs med mig. Läs här vad Eva skrev: ”Det var en fantastisk, djup, tydlig och helande session. Kände mig helt trygg och att du var enormt fin på att leda mig genom processen, med helt de rätta ”frågorna”. Jag tycker det känns varmt, generöst,  professionellt att vara under din ledning. Du är fenomenal! Tack.”

Tania skriver såhär: ”Att ha arbetat med Lotta har varit en av mina starkaste konstnärliga livsupplevelser. Jag kunde våga se in i mig själv som konstnär och människa. Upptäcka min styrka genom att se mina svagheter. Bli en ärligare musiker; jag kunde helt enkelt hitta min egen röst. Varmt tack!” 

Carin skriver: ”Jag gillar att arbeta med dig och vet att du är gediget kunnig och superduktig. Jag tyckte om hela kursupplägget och sättet du genomförde det på. Teori, praktik, tillsammans med din otroliga erfarenhet. Jag rekommenderar den väldigt gärna.”

Efter en kurs i Inquiry-teknik  skrev en av deltagarna följande:  Att få dela sig själv med andra och på så sätt få syn på sig själv, genom sig själv och genom andra. Inquiry formen är topp. En fin och bra och djup och varm upplevelse. Tryggt att komma tillbaka till och ha som ett band att samla livet kring.”